4 redenen waarom online boodschappen doen iets voor jou is

In het afgelopen jaar maakte 1 op de 7 Nederlandse huishoudens al gebruik van de online supermarkt. Online supermarkten hadden het de afgelopen jaren erg lastig, maar het lijkt nu toch definitief door te breken. Hoe dat komt? Het assortiment wordt groter, de supermarkten bezorgen sneller, en de bezorgkosten dalen. Is online boodschappen doen iets voor jou? In deze blog bespreken we 4 argumenten waarom jij het eens moet proberen.

boodschappenspot-beta-logo.png

Reden #1 – Bespaar tijd
Een van de belangrijkste redenen waarom meer en meer Nederlanders online boodschappen bestellen is de tijdsbesparing die het oplevert. Online boodschappen doen lukt – zeker als je het wat vaker doet – vaak binnen 10 – 15 minuten. Als je bedenkt dat een bezoekje aan de fysieke supermarkt je zo 3 kwartier kost, kan je nagaan dat dit enorm veel tijd bespaart.

Reden #2 – Bespaar energie
Lost van de tijdsbesparing, de online supermarkt bespaart je ook veel energie en moeite. Je hoeft immers niet meer te zeulen met zware boodschappen. De bezorgdienst komt jouw bestelling netjes afleveren op het door jou gekozen moment. Bezorging tot in de keuken! Dat betekent dat je de boodschappen alleen nog maar hoeft op te bergen. Gemak dient de mens!

Reden #3 – Bespaar geld
Vaak hoor je mensen roepen dat online boodschappen bestellen duur is. Enerzijds hebben deze mensen een punt: je betaalt vaak zo’n €5 – €7 aan bezorgkosten/servicekosten. Maar wist je dat je – dankzij de online supermarkt – ook veel geld kunt besparen? Hoe? Allereerst koop je online veel minder onnodige dure producten die helemaal niet op je boodschappenlijstje staan. Daarnaast kan je via het internet razendsnel prijzen vergelijken waardoor je altijd bestelt bij de goedkoopste supermarkt. Afsluitend kan je vaak profiteren van speciale kortingsacties. Neem maar eens een kijkje bij de Coop kortingscode of kortingscode van Deen.

Reden #4 – Leef gezonder!
De laatste reden waarom jij de online supermarkt eens moet proberen is simpel: leef gezonder! Zoals genoemd, online koop je veel minder onnodige, ongezonde (dure) producten. Je kent het wel: je loopt vlak voor het even de supermarkt binnen, en komt thuis met allerlei lekkere snacks. Online zul je deze verleiding veel minder hebben. Daarnaast tref je online een enorme lijst aan gezonde recepten. Met 1 druk op de knop leg je de benodigde ingrediënten in je winkelmand. Zo kun jij thuis aan de slag met het koken van deze gezonde recepten.

Dit artikel is geschreven door Boodschappenspot.nl. Boodschappenspot biedt inzicht in de supermarkten in jouw omgeving waar je online kan bestellen. Bovendien vind je hier een overzicht met kortingsacties en aanbiedingen waar je online van kan profiteren.

Bijgewerkt op 14 augustus 2017

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*