Shopkorting.nl

Logo

Koop je wel eens producten online? Zo ja, dan is Shopkorting.nl een must voor de portemonnee. Het maakt niet uit wat je wilt kopen op internet. Bij Shopkorting.nl zijn heel veel verschillende webwinkels aangesloten.

Via Shopkorting.nl is het namelijk mogelijk om nog eens 1%-7% goedkoper uit te zijn dan de reguliere webwinkel prijs. Dit door simpelweg via Shopkorting.nl naar de desbetreffende webwinkel te gaan.Belangrijk is wel dat je via de site van Shopkorting.nl naar de webwinkel gaat.

Bij een aankoop krijgt je binnen 48 uur het kortingspercentage op je Shopkorting.nl account gestort. Wanneer het saldo van je account €10 of meer bedraagt kan het overgemaakt worden op je bankrekening.

Via Shopkorting.nl kun je met extra korting shoppen bij ruim 1.200 bekende webwinkels. Lidmaatschap van Shopkorting is 100% gratis. Shopkorting heeft inmiddels ruim 200.000 leden die samen shoppen met extra korting. Shopkorting.nl deelt de commissie per verkoop met haar leden en is zo in staat om een korting te geven op elke aankoop die je via Shopkorting.nl doet. Shopkorting.nl heeft als doel een online community te creëren van online shoppers die samen willen besparen op alle online aankopen.

Meer informatie over Shopkorting.nl

Bijgewerkt op 9 januari 2022

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*