Winkelen met korting

logo

Shopkorting werkt samen met webwinkels die ons belonen voor elke aankoop van een bezoeker die van Shopkorting afkomstig is. Shopkorting.nl is in staat om een korting uit te betalen aan haar leden, omdat Shopkorting.nl deze commissie deelt met het lid dat een aankoop heeft gedaan.

Als u een aankoop doet via internet, dan ontvangt iemand hier vaak een commissie over. Wij delen deze commissie met onze leden. Zo kunnen we u een extra korting geven. Uw korting is dus niet (direct) zichtbaar tijdens het afrekenen bij de webshop, maar wordt achteraf (binnen 48 uur) zichtbaar in uw account.

U kunt Shopkorting.nl vergelijken met een loyaliteitsprogramma als Airmiles of het sparen van zegels/punten. Shopkorting.nl keert echter geld uit i.p.v. cadeaus. De waarde van onze kortingen liggen ook aanzienlijk hoger dan punten, airmiles of welk spaarprogramma dan ook.

U hoeft uw gespaarde tegoed dus niet uit te geven aan geselecteerde artikelen zoals bij andere loyaliteitsprogramma’s, want uw tegoed wordt overgemaakt op uw bankrekening. Zo kunt u zelf kiezen wat u met uw korting doet.

Indien u nog geen lid bent, registreer uzelf dan gratis door hier te klikken. Als u een aankoop wilt doen en korting wilt ontvangen, gebruik dan de speciale links op de website ‘naar webshop’. Indien u niet ingelogd bent, dan krijgt u een melding dat u niet in aanmerking komt voor een korting. Log dan alsnog in om in aanmerking te komen voor uw korting. Het zijn twee stappen extra in uw aankoopproces, die u honderden Euro’s op jaarbasis kunnen schelen.

Als u bent ingelogd en een aankoop gaat doen bij een webwinkel dan moet u eerst op de speciale link klikken van de aangesloten webwinkel. Deze speciale link bevat een unieke code, zodat wij altijd weten welk lid een aankoop heeft gedaan. Zo kunnen wij de korting koppelen aan het lid dat een aankoop heeft gedaan. U winkelt dan zoals altijd op de website van de webwinkel.

Zorg ervoor dat er geen onderbreking plaatsvindt in het aankoopproces, want dan kunnen wij de korting niet meten. Ook telefonische bestellingen kunnen wij helaas niet meten. U moet dus altijd shoppen via onze speciale links en online uw betaling afronden. zonder onderbreking.

Omdat wij achteraf een commissie ontvangen, ziet u uw korting niet bij het afrekenen van het bestelde product op de website van de webwinkel. Deze korting verschijnt binnen 48 uur in uw persoonlijke Shopkorting account.

Is de korting ook geldig i.c.m. met aanbiedingen en tijdens uitverkoop van de webshops? Ja, alle shopkortingen zijn geldig i.c.m. aanbiedingen en tijdens uitverkoop de uitverkoop van webshops, tenzij anders aangegeven.

Belangrijke tips:

1. Bestel altijd via de speciale Shopkorting links. Anders ontvangen wij géén commissie over uw aankoop en kunnen we u geen korting uitbetalen.

2. Zorg er voor dat het duimpje altijd omhoog staat als u doorklikt naar een webwinkel via de speciale Shopkorting links.

3. Zorg er voor dat er geen onderbreking plaatsvindt tijdens het aankoopproces. Bezoek geen andere websites tijdens uw aankoop en klik tussentijds niet op andere links.

4. Sluit eerst uw browser af als u via een andere link bij een webwinkel heeft gekeken. Bezoek daarna via de speciale Shopkorting link opnieuw de webwinkel van uw keuze en doe een bestelling.

5. Zoek geen kortingscodes op andere sites en vergelijk geen producten op sites nadat u op onze link heeft geklikt. Ook niet tijdens het afrekenproces. Hierdoor wordt onze cookie overschreven en ontvangt u geen korting. Dit is namelijk een onderbreking in het aankoopproces waardoor er niets wordt gemeten.

Belangrijk: Lees eerst dit artikel over het gebruik van kortingscodes op Shopkorting.nl voor u start.

6. Sluit al uw vensters, voordat u een bestelling doet.

7. Telefonische bestellingen kunnen niet worden gemeten.

8. Indien u met iDeal betaalt, zorg er dan voor dat u alle stappen voltooit tijdens de betaling. Ook de laatste stap om uw betaling af te ronden moet via de iDeal link (afronden) gebeuren. Sluit het laatste window na uw betaling niet via het kruisje rechtsboven, maar via de link rechtsonder.

9. Bewaar altijd de orginele orderbevestiging.

10. Lees altijd goed de voorwaarden voordat u een aankoop doet. Dit voorkomt verrassingen en teleurstellingen.

Als u een tegoed van 10 Euro of meer heeft in uw account en uw korting is goedgekeurd door de webwinkel, dan kunt u deze laten uitbetalen. Klik op de korting ‘aanvragen’ button in uw account en uw tegoed wordt dan op de 1e van de nieuwe maand op uw bankrekening gestort.

Wat is het verschil tussen Shopkorting.nl en kortingsites met kortingscodes?

Shopkorting.nl biedt haar leden 365 dagen per jaar een korting. U bent dus niet afhankelijk van kortingscodes, bonnen of speciale acties die maar tijdelijk geldig zijn. Kortingsites met codes bieden bovendien maar een beperkte hoeveelheid codes voor een beperkt aantal webwinkels. Shopkorting biedt korting bij ruim 700 webwinkels. En dat het hele jaar door! Bovendien kunt u kortingscodes gebruiken i.c.m. onze shopkorting, zodat u profiteert van dubbele korting.

Bijgewerkt op 30 november 2014

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Eén antwoord op “Winkelen met korting”

  1. Pingback: Shopkorting.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*