Weekje Center Parcs

centerparcs

Binnenkort gaan we met z’n allen een weekje naar Center Parcs. We gaan naar het park Bispinger Heide in Duitsland. Voordat zo’n weekje weg kan plaatsvinden moet er eerst wel wat geregeld worden, natuurlijk moet je boeken, voertuig in orde en heb je in Duitsland ook nog wat regeltjes om met een auto de binnenstad van sommige steden in te mogen. Als laatste moet je natuurlijk ook een paklijst maken:

Korting Center Parcs

Om 3% extra korting op de boeking te ontvangen ga ik via Shopkorting naar de site van Center Parcs. Het weekje vakantie heb ik via de website van Center Parcs zelf geboekt en met een kortingscode van Felicitas Zwanger Box en Baby Box kreeg ik 50% korting op een hele week (7 dagen). (Registreer je ook bij Shopkorting, bij heel veel webwinkels krijg je extra korting als je eerst even via de site van Shopkorting gaat).

4491

Zomerbanden

De reis naar Bispingen gaat natuurlijk per auto en omdat de winter nu wel voorbij is heb ik via Tirendo nieuwe zomerbanden besteld, de vorige set zomerbanden had namelijk te weinig profiel. Het bestellen was eenvoudig en het afleveren kan gewoon bij een garage in de buurt, die ook de montage direct kan doen. Dit alles doe je hier.

Milieusticker

Omdat we misschien ook een bezoek gaan brengen aan Hamburg, Hannover en of Bremen heb ik ook een milieu vignet geregeld. Dit kun je doen via de ANWB, maar als je in de grensstreek woont, kun je ook even naar een Duitse garage rijden. Meestal ben je dan ook minder kwijt dan de €17,95 die de ANWB rekent en kun je direct ook even goedkoop tanken.

Paklijst

Wat moet je mee? Dat is iedere keer weer de vraag. Sinds enkele jaren maak ik al gebruik van een paklijst op paklijst.powersp00n.nl. Door iedere vakantie weer gebruik te maken van de lijst en deze aan te vullen tijdens de vakantie, als blijkt dat je toch wat vergeten bent, voorkom je dat een volgende keer. Dit jaar gaan we voor het eerst met ons kindje op vakantie, dus met hulp van Ik neem mee heb ik mijn eigen lijst uitgebreid.

Bijgewerkt op 5 augustus 2023

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Eén antwoord op “Weekje Center Parcs”

  1. Pingback: Center Parcs Bispingerheide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*