Welkom

Welkom op de pagina van Huize Oldenburger.

In 2000 ben ik begonnen met het maken van een eigen homepage, daarvoor had ik ook al wel eens andere sites gemaakt in html. In 2000 begon ik met Webstyle en Dreamweaver om de homepage op te zetten. In die tijd is ook de domeinnaam http://www.goldenburger.tk vastgelegd. In eerste instantie was de website vooral bedoeld om al spelende te leren, hoe je een homepage maakt, belangrijke links te delen en als een soort van visitekaartje.

In 2008 is de domeinnaam http://www.goldenburger.nl geregistreerd en is de website ook overgegaan op Joomla CMS. Vanaf 2012 is de huidige pagina online en is het domein https://www.fam-oldenburger.nl geregistreerd. De huidige pagina is gemaakt in WordPress en draait op mijn eigen Synology server.

Op deze pagina vindt je in de bovenste menubalk links naar artikelen over de zonne-energie waarvan Huize Oldenburger gebruikt maakt, domotica, VoIP, reizen en andere onderhoudende websites.

In het tweede menu staan diverse toepassingen van de server, die vooral toegankelijk zijn voor gebruikers met een wachtwoord.

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*