Geldbesparingstips voor het geboortekaartje van je baby.

Maak zelf je geboortekaartjes. Maak hiervan een leuk en gezellig onderdeel van je zwangerschap. wellicht wil een je moeder of vriendin je helpen. Ook zijn zelf gemaakte geboortekaartjes leuker om te krijgen dan gekochte geboortekaartjes. En het is stukken goedkoper dan ze te bestellen bij een drukkerij.

trans

Zet een advertentie in de plaatselijke krant wanneer je heel veel vrienden en bekenden in de omgeving wilt bereiken. Dit kan je heel wat geboortekaartjes besparen en je vergeet ook nog eens niemand. Weeg de kosten wel af tegen de opbrengsten.

Koop en verzend je geboorte- en doopkaartjes via het internet. De kosten en uitgaven van geboortekaartjes kunnen flink oplopen. Versturen via het internet bespaart postzegels en tijd en het is naast goedkoper ook nog eens lekker makkelijk.

Een hele goedkope optie is om je vrienden en kennissen te bellen. Maar dan wel via een goedkoop abonnement of in de daluren want anders ben je het bespaarde geld weer kwijt aan telefoonkosten.

Bijgewerkt op 20 maart 2013

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*