Tips om voor de bevalling goedkope positiekleding te dragen.

Bijna iedereen begrijpt dat het wat moeilijker wordt om je als zwangere vrouw te kleden. Maar blijf altijd trots op jezelf en je zwangere buik! Wees creatief met je positiekleding door bijvoorbeeld kleding te lenen van vriendinnen met jonge kinderen of familieleden met een maatje meer. Ook wordt veel goedkope tweedehandskleding te koop aangeboden in tweedehandswinkels of online op het internet wat weer een leuke bezuiniging kan opleveren. Tip: Bij C&A kan je mooie en goedkope zwangerschapsmode online bestellen.

Shop bij online winkels die bekend staan om hun redelijke prijzen. We hebben al een aantal voorbeelden op deze site opgenomen waar je zwangerschapskleding goedkoop kan kopen. Zwangerschapskleding draag je echt maar tijdelijk en je kan dus geld besparen door met de aankoop van goedkope positiekleding.

Houdt goed rekening met latere kinderwensen. Hoop je op veel kinderen loont het zich om wat betere en comfortabele positiekleding te kopen. Je kan het immers bij volgende zwangerschappen weer gratis dragen.

Maak er een sport van om je positiekleding en overig babyspulletjes zo goedkoop mogelijk te kopen. Maak voor jezelf een budget en probeer hier binnen te blijven. Beloon jezelf met een klein baby cadeautje als het lukt. Hiermee combineer je het geld besparen met het genieten van je zwangerschap.

Heb je in je klerenkast nog kleding van rekbaar materiaal? Probeer dan eens of je deze kleding nog kan dragen. Kledingtips: Een broek die niet meer helemaal dicht kan, kan je gewoon (open) dragen met een riem in combinatie met een lange trui of shirt. Niemand die het ziet.

Gebruik buikbanden uni. Deze hebben als voordeel dat je langer t-shirts kan dragen die te kort zijn geworden. Onthoud: De beste ’tips om te besparen’ zijn de besparingstips waarmee je helemaal niets nieuws hoeft te kopen.

Koop gewoon normale kleding maar dan een paar maten te groot. Hiervoor kan je in bijna alle (goedkope) winkels terecht. Normale kleding is vaak stukken goedkoper als speciale zwangerschapskleding.

Bijgewerkt op 20 maart 2013

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*