Goedkoop boeken via Easybungalows.nl

centerparcs

Voor het derde jaar op rij, gaan we dit jaar weer naar Center Parcs. Dit jaar heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Easybungalows.nl. Op hun pagina vermelden ze: “Alle bungalowvakanties, altijd goedkoper en zonder kleine lettertjes. Vraag een prijsvergelijking aan voor jouw vakantie en ontdek dat goedkoper niet bestaat!”

logo.gif

Ik heb eerst zelf gekeken of ik met bepaalde kortingen en aanbiedingen een 4 persoons VIP huisje kon boeken. Dit was mogelijk en ik heb alle opties en wensen vastgelegd in een screenshot. Het screenshot heb ik vervolgens gemaild naar Easybungalows.nl met een verzoek voor een offerte. Ik had op zaterdagavond een mail gestuurd en kreeg zondagmiddag al een reactie (ruim binnen de 24 uur).

De boeking die ik wilde doen was mogelijk en viel goedkoper uit. Daarnaast kreeg ik ook nog een leuk bedrag aan extra korting teruggestort op mijn rekening. Ik kwam eerst zelf op €963,12 uit. De uiteindelijke factuur van Center Parcs bedroeg €936,56 en van Easybungalows.nl heb ik nog eens €39,68 op mijn rekening ontvangen. Totaal een korting van €66,24, dat is 6.88%

Op het Center Parcs forum staan een aantal ervaringen van gebruikers van het forum. Easybungalows.nl is gecertificeerd door de stichting Thuiswinkel waarborg.

Bijgewerkt op 13 februari 2016

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*