Center Parcs Bispingerheide

centerparcs

Center Parcs Bispingerheide is een groot park. Kijk voordat je boekt op het plattegrond en kies een gunstige ligging van het huisje. Natuurlijk kun je zelf ook fietsen meenemen of fietsen huren. Wij hebben het park in april bezocht. We zijn van maandag tot maandag er geweest en hadden geboekt met korting.

We hebben bijna iedere dag gezwommen met ons kindje. Bij de ingang hangen Maxi-Cosi’s, handdoek erin en je kindje kan er lekker in zitten. Er zijn voldoende kleedhokjes voor gezinnen. De laatste dag ontdekten we een apart gedeelte in Aqua Mundo voor kinderen. Het zit een beetje verstopt achter het Aqua café.

In de omgeving van Center Parcs Bispingerheide is veel te doen. Zo is er in Bispingen een Snow dome, kart- en bowlingcentrum en een huis dat op zijn kop staat. Buiten Bispingen zijn er twee dierenparken Wildpark en Serengetipark. Kijk op de website voor één gratis toegangskaart. Heide-Park is een attractiepark, gelegen bij Soltau in het Duitse Nedersaksen. Het is qua oppervlakte het tweede grootste pretpark van Duitsland. Een dagje winkelen (of de stad bekijken) in Hamburg behoort ook nog tot de mogelijkheden. Bij de vouchers van Center Parcs zit ook de zgn. Bispingencard, waarmee je dus korting krijgt op attracties en uitstapjes in de buurt van Bispingen.

In het Market Dome zijn diverse restaurants.  Bij de boeking hadden we al direct het eten voor iedere avond geboekt. We hadden gekozen voor vier keer het buffet in het Market restaurant en een mixed dinner arrangement. De eerste vier avonden hebben we in het Market restaurant gegeten. Bij de boeking zat nog niet het drinken inbegrepen.  Dit was de eerste avond bij te boeken voor de andere dagen voor slechts €3,95 p.p.d.

Iedere avond heeft het buffet een ander thema: Op maandag en vrijdag Italiaans.  Dinsdag en zaterdag Duits. Woensdag en zondag Amerikaans.  Op de donderdag is het thema exotisch. De vijfde avond hebben we bij de pizzeria in het Market dome gegeten met de voucher van het mixed dinner arrangement hadden we recht op een hoofd en nagerecht.

Bij het mixed dinner arrangement zat ook een voucher voor fun cooking. Indien je deze voucher voor 13:00 uur inwisseld in bijvoorbeeld de winkel in het Marketdome, kun je kiezen uit gourmetten,  bbq of fondue. Het gewenste pakket wordt met alle benodigdheden bij het huisje afgeleverd en de volgende dag weer opgehaald.

De laaste avond hebben we nog gebruik gemaakt van het buffet, dit was het derde onderdeel van het mixed dinner arrangement. Het eten heeft ons goed gesmaakt en was iedere dag afwisselend. Heb je in één week twee keer hetzelfde thema, dan is dat natuurlijk niet zo. Wij hadden nu twee keer het thema Amerikaans (er zaten kleine verschillen in het menu tussen woensdag en zaterdag),  dit hadden we zo gepland, je kan immers de vouchers voor het mixed dinner inwisselen op de dagen dat je dat zelf wilt.

Tip: Als je thuis een Ikea kinderstoeltje met tafelblad hebt, neem dan alleen het tafelblad mee. Net als in de meeste restaurants hebben ze bij Center Parcs dus ook de kinderstoelen van Ikea, alleen zonder het blad.

Bijgewerkt op 31 oktober 2015

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*