EnGenius EZ hotspot extender

De EnGenius EZ Hotspot Extender is een lange afstand 2,4 GHz draadloze outdoor Wi-Fi Hotspot extender/repeater en is ideaal voor de uitbreiding van het zwakke signaal van de originele Wi-Fi hotspots bij uw caravan, huizen, jachten, chalets, etc.

image

De EZ Hotspot Extender kan snel worden geconfigureerd, zonder te zijn aangesloten op een laptop of PC. Alleen met de EZ Hotspot Extender en met een paar simpele klikken in de webbrowser van een draadloos apparaat (smartphone, tablet en/of laptop), bent u klaar om gaan. In tegenstelling tot traditionele repeaters, die de hotspot SSID en encryptie profiel ovenemen, heeft de EZ Hotspot Extender heeft zijn eigen SSID en versleuteling. Dit ongeacht het type versleuteling of geen versleuteling van de Wi-Fi-hotspot. De encryptiesleutel is altijd het serienummer van het product, zodat u deze nooit zal verliezen of vergeten.

De EZ Hotspot Extender pikt het draadloze Wi-Fi signaal van een hotspot op en versterkt het signaal zodat u de verbinding kunt delen met meerdere apparaten en zo uw eigen Wi-Fi netwerk creëert. Uniek aan deze Wi-Fi versterker is het hoge zendvermogen van 400mw en de mogelijkheid om ook KPN en Ziggo hotspots te ontvangen. Sommige Wi-Fi Hotspots werken met betaalde methoden, zoals vouchers of online betaling. Dergelijke betaalde diensten worden gewoonlijk verbonden aan één enkel apparaat, wat betekent dat u extra vouchers of login accounts dient te kopen voor uw andere apparaten. Met de EZ Hotspot Extender, hoeft u slechts één voucher of login account aan te schaffen en de rest van uw familieleden te gebruiken kan de toegang tot het internet.

image

De outdoor behuizing voldoet aan de IP65 normering zodat u de unit het gehele jaar buiten kunt laten hangen. De twee LAN aansluitingen geven u de mogelijkheid om bekabeld een computer aan te sluiten. Om de EZ hotspot van voeding te voorzien dient u de bijgeleverde power over ethernet injector te gebruiken. Met behulp van een netwerkkabel (niet meegeleverd) kunt u de EZ hotspot extender op de PoE injector aansluiten om hem te voeden. De twee externe antennes zorgen voor een nog betere ontvangst en kunnen beide vervangen worden voor sterkere antennes. Dit geeft u de mogelijkheid om een sterkere wifi-antenne te plaatsen om hotspots van grotere afstand te kunnen ontvangen. U moet zelf dus nog een ethernet kabel aanschaffen van maximaal 30 meter.

Bijgewerkt op 20 februari 2023

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*