Zalmbonbon met Hollandse garnalen

Een recept voor aan klein voorgerecht, heerlijk fris, gemaakt met zalm en Hollandse garnalen. Ook de presentatie van dit gerecht laat niets te wensen over, een lust voor het oog en de mond.

Ingrediënten:

  • 500 gram zalmfilet
  • 2 eetlepels bieslook
  • 250 gram boursin
  • 1 eetlepel limoensap
  • Hollandse garnalen
  • 50 gram crème fraîche
  • zout

Bereidingswijze:

  1. Snijd 100 gram zalmfilet in kleine stukjes.
  2. Meng de boursin met limoensap, crème fraîche en bieslook.
  3. Breng het mengsel op smaak met zout.
  4. Verdeel de zalmfilet in 8 plakjes en schep het zalmmengsel in het midden.
  5. Wikkel de zalmfilet om de boursin en verpak de bonbons in plasticfolie.
  6. Leg de bonbons 1 uur afgedekt in de ijskast om op te stijven.

Bijgewerkt op 20 februari 2023

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*