Centjes verdienen met Facebook en twitter

logo

In deze tijd van crises en de opkomst van sociale media kun je wel een paar extra centjes gebruiken. Inmiddels weten we allemaal dat je kunt klikken op links in mails, artikelen kan gaan schrijven, advertenties op je website kunt plaatsen enz.

Er is dus nu iets nieuws: Likebux. Er zijn op Facebook en Twitter veel bedrijven en personen die er geld voor over hebben om like’s en followers te verkrijgen. Volgens Likebux hebben bedrijven er tot wel tien cent per like voor over. Bovendien, zo vertelt de website, nemen de bedrijven vrij vaak veel like’s af.

Wat is het voor een programma?

Likebux verkoopt aan deze bedrijven en personen pakketten met like’s en/of followers. Dit verdelen ze dan onder de leden van Likebux die dan de mogelijkheid hebben om bepaalde pagina’s te liken of om Twitter accounts te volgen. Natuurlijk gaat er van zo’n pakket wel een percentage af voor de kosten. Hoe groot dit percentage is heb ik niet terug kunnen vinden.

Hoe kun je meedoen?

Lid worden is heel eenvoudig, surf naar likebux.net en meld je daar aan met je Facebook account, na aanmelden kun je meteen verdienen op de opdrachten pagina. Om ook via Twitter geld te verdienen moet je zelf je Twitter account koppelen. De bedragen die je per like verdiend variëren van 1 tot 10 cent.

Uitbetalen gebeurt als je de 5 Euro of meer hebt bereikt en geschied via de bank (alleen als je in Nederland woonachtig bent) of via PayPal.

Is dit alles of kan ik nog meer verdienen?

Nee dit is niet alles, met je eigen referral link heb je de mogelijkheid om jouw vrienden, familie of kennissen aan te brengen. Je krijgt niet per aangebracht lid betaald maar je krijgt een percentage van wat een door jouw aangebracht lid heeft verdiend. Van wat een door jouw aangebracht lid verdiend krijg jij van Likebux 20% en van de leden die zij aanbrengen krijg je 30%. En, zo verteld de website kun je ook nog bonussen verdienen door met wedstrijden mee te doen.

Loop ik geen risico op spam?

De website beloofd dat zij niets op jouw Facebook of Twitter account zullen plaatsen en ze zullen ook geen geen mailtjes naar je vrienden en/of volgers sturen het enige wat je hoeft te doen is liken en/of gaan volgen. Dit is natuurlijk maar ten dele waar, want iedereen en jij ook ziet welke bedrijven jij liked en de berichten van die bedrijven zie je ook op je Facebook en in je Twitter timeline.

Conclusie…

Ik ben dit programma gaan testen omdat er in mijn ogen weinig risico is, je bepaald zelf welke pagina’s je liked of wie je op Twitter gaat volgen. De website geeft aan dat er al is uitbetaald en ik heb via Google niets kunnen vinden wat er op duid dat dit niet het geval is. Likebux.net is eigendom van het bedrijf Companiche en dit bedrijf staat ook ingeschreven in de kamer van koophandel.

Klik hier om naar de site van LikeBux te gaan.

Bijgewerkt op 30 november 2014

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*