HiDrive Backup

Het is belangrijk om een back-up te hebben van je belangrijke digitale gegevens. Denk aan bijvoorbeeld foto’s. Je kunt ze nog extra op een usb hardeschijf plaatsen of branden op een cd of dvd, maar wat als het huis afbrand? Belangrijk is om een back-up op een andere locatie te hebben. Nu kun je ergens anders ook een NAS neer zetten, naar dat is ook kostbaar.

Een andere oplossing is een abonnement op HiDrive van Strato. Met HiDrive kun je al je bestanden in de cloud zetten. Je hebt ze dan overal bij de hand, mits er internet is natuurlijk. Overal ter wereld heb je jouw muziek, foto’s, video’s en andere bestanden beschikbaar. Zelfs op je smartphone, dankzij de HiDrive-app.

Voordelen van de HiDrive Backup Package

  • Met de HiDrive Back-up kunt u op een makkelijke manier een back-up maken van de bestanden van uw NAS-Server naar de HiDrive online opslag.
  • U kunt zelf bepalen hoeveel bandbreedte moet worden beschikbaar gesteld voor back-ups zodat u nog steeds kunt bellen en surfen.
  • Als de internet verbinding wordt onderbroken, dan wordt de back-up automatisch hervat zodra de internetverbinding is ingeschakeld. Door het gebruik van de rsync-protocol, zullen alleen de gewijzigde bestandsdelen worden verzonden.

STRATO HiDrive - De slimme online harde schijf

Bijgewerkt op 22 januari 2013

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Eén antwoord op “HiDrive Backup”

  1. Pingback: Uitbreiding NAS met DX213

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*