3 Tips om je te helpen je privacy op Facebook te beheren

Bekijk wie je oude berichten kan zien en beperk het publiek als je je ergens niet comfortabel bij voelt. Je kunt het publiek voor je oude berichten bekijken in je activiteitlogboek Om het publiek van oude berichten snel te beperken tot Vrienden, ga je naar privacyinstellingen.

Denk na over het publiek waarmee je inhoud nu deelt. Elke keer dat je een nieuwe foto, een statusupdate, link of andere inhoud plaatst, kun je de privacy ervoor instellen. Hiervoor kun je de publiekselectie gewoon gebruiken: Afbeelding publiekselectie

  • Wil je grote ideeën delen met iedereen? Stel je bericht dan in op Openbaar.
  • Laat persoonlijke foto’s alleen aan de personen zien die je het beste kent. Stel het bericht in op Vrienden, Goede vrienden of Aangepast.
  • Als je iets met een bepaalde persoon wilt delen, kun je het ook als bericht sturen in plaats van de inhoud op je tijdlijn te plaatsen.

Om te bekijken of wijzigen wie je inhoud kan zien, kun je op elk gewenst moment naar je privacysnelkoppelingen gaan. Klik gewoon op het slotpictogram boven aan een pagina op Facebook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*