Gratis Bitcoins verdienen

Het is mogelijk om Bitcoins te verdienen met het klikken naar website, het lezen van advertenties en het doen van opdrachten. Dit werk een beetje hetzelfde als de sites waar je mails moet lezen, zoals bijvoorbeeld Ipay. Bij de meeste sites verdien je Satoshi, wat een klein deel is van een Bitcoin.

Een handige site om mee te beginnen is Moon Bitcoin. Je vult daar je mail adres in en je krijgt naast Satoshi ook een Xapo account en iedere keer 50% extra Satoshi bij Moon Bitcoin. Het Xapo account is een zgn. Bitcoin wallet. het adres van die wallet kun je ook op andere site’s invullen, zodat alle Satoshi en uiteindelijk Bitcoins op één account terecht komen.

Een goede tweede website is Bitcoinker. Hier vul je je Xapo Wallet adres in en jun je vervolgens kiezen of je de standaard vergoeding wil of gokken op een hogere/lagere beloning.

Bij QoinPro.com ontvang elke 24 uur een klein bedrag aan bitcoin (en meer). Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden en je account te activeren via de link die je per email ontvangt!

Bitcoin Zebra werkt ook simpel. Volg de link, klik op [Feed the Zebra], vul je bitcoinadres in, los de captcha op en krijg 100, 200, 300, 400 of 1000 satoshi. Je kunt elke 60 minuten meedoen! Uitbetaling: 1 x per week (zondag)… en da’s dus precies wat de banner.

Wat de banner je niet vertelt is dat het een redelijk drukke site is met veel, heul veel advertenties. De goede verdiensten maken dit gelukkig de moeite waard. Niet vergeten om na een payout ook op [Multiply] te klikken. Het bedrag dat je gewonnen hebt mag je sowieso houden, en je maakt kans om je prijs x2, x5, x30, x200 of zelfs x1000 te ontvangen, afhankelijk van het aantal dobbelstenen waar je mee gooit. Vallen alle dobbelstenen op 6, dan win je. Doet het prima op mobiele browsers.

Met Bitvisitor, de naam zegt het al bezoek je website’s. Het is 1 van de beter betalende Paid-To-Visit sites. Wanneer de timer verstrijkt klik je op Next om naar de volgende advertentie te gaan. Omdat de timer steeds 5 minuten betreft, hoef je niet op de pagina te blijven (zolang deze in een tabblad actief is).

Veel van bovenstaande, maar ook nog meer sites kom je tegen via Land of Bitcoin. Deze site geeft de mogelijkheid om een account aan te maken waarmee je voor iedere bezochte faucet de reset tijd bijhoudt. Daarnaast kun je op de site een soort Carousel openen, waarmee je telkens een nieuwe beschikbare faucet langs gaat. Zo zorg je er voor dat je nooit 2 keer dezelfde faucet langs gaat zolang de timer nog niet is verstreken.

100

Bijgewerkt op 27 december 2023

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*