PVOutput

Via PVOutput.org is te zien hoeveel je PV installatie produceert. De Sunny Webbox van SMA stuurt ieder kwartier de gegevens naar PVOutput. De temperatuur wordt uitgelezen uit het weerstation van weersappemeer.nl. Het is nog mijn bedoeling om in de toekomst ook het stroom verbruik toe te voegen, hiervoor wil ik gebruik gaan maken van Flukso.


Het getal linksboven geeft aan hoeveel er totaal is geproduceerd aan MWh. Rechtsboven is de efficiëntie van de PV installatie te zien. De geproduceerde KWh worden gedeeld door de 2.600kW van de de installatie. De groene staven geven de productie per dan aan. Door op de grafiek te klikken ziet u een grotere weergave in een nieuwe pagina.

Bijgewerkt op 23 augustus 2012

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Eén antwoord op “PVOutput”

  1. Pingback: Domoticz met Dallas DS18B20 sensor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*