Dag 13

Om zeven uur ging opnieuw de wekker en zijn we gaan ontbijten. Na het ontbijt zijn we per auto vertrokken richting de Christoffelberg. Dit is een reservaat met hierin een route die je per auto kunt afleggen. Tijdens deze route kwamen we langs verschillende bezienswaardigheden zoals een aantal plantages (uit de slaventijd) en kusten. Tijdens deze rit zijn we een aantal keren gestopt voor het maken van een aantal foto’s.

2011 09 05 15 24 44

2011 09 05 15 58 27

2011 09 05 15 50 31

Na een rit van 3 uur door het park zijn we verder gereden langs de kust richting ons hotel. Hier kwamen we langs een super mooi strand de Grote Knip. En hebben we nog een aantal dingen gefotografeerd.

2011 09 05 17 38 25

In de middag is het hier zo warm dat het niet lekker is om nog dingen te ondernemen en zijn daarom op het strand Mambo Beach gaan liggen en hebben hier de rest van de middag in de zon gelegen.

In de avond hebben we heerlijk gegeten bij een super goed restaurant genaamd Rozendael. Werkelijk hier hebben we de lekkerste maaltijd gegeten van alle eilanden. En denk hierbij vooral aan de heerlijke toetjes!

Bijgewerkt op 20 februari 2023

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*