Dag 5

Vandaag een rustdag, geen bezienswaardigheden bezoeken, maar een beetje uitslapen. Tijdens het ontbijt werden we gebeld, dat onze vlucht van morgen geannuleerd is en dat we met een andere maatschappij gaan vliegen. Via de mail het hotel en autoverhuurbedrijf op Bonaire op de hoogte gesteld dat we een ander vluchtnummer hebben en dat we iets later komen.

Na het ontbijt hebben we ons rustig ingesmeerd, nu ook met factor 50 voor de nog steeds verbrande lichaamsdelen. We hebben ook de onderwatercamera en de snorkelsets meegenomen naar het strand. Het was een bewolkte ochtend, dus dat vonden we erg fijn. We hebben onder water toch een paar vissen gezien en ook nog een vrij grote paling achtige.

2011 08 28 17 42 35

Rond een uur of twee zijn we uit de zon gegaan en hebben we weer lekker geluncht, na de lunch zijn we nog even op de hotelkamer gebleven en hebben we ons ook opnieuw weer ingesmeerd. Vervolgens hebben we nog een paar uur op het strand gelegen. We hadden leuke muziek van een Arubaan met een busje met heel veel luidsprekers.

Nadat we de zon toch ook wel zat waren zijn we ons gaan klaarmaken voor de avond. De dikke lagen zonnebrandcrème eraf douchen en even afkoelen op de hotelkamer. Tegen een uur of 18:00 zijn we met zijn tweeën naar het strand gelopen, waar nog steeds een feest van muziek gaande was, en hebben we naar de zonsondergang gekregen. Vele foto’s hebben we tijdens dit moment gemaakt. De ondergaande zon was erg mooi en helemaal met zo’n ”romantisch stel” maakt het helemaal af.

Nog even weer terug naar de kamer. Het was nu een uur of 19 uur en nog iets te vroeg om te eten.

Ik (Saskia) ben normaal een soort hongerige wolf maar heb tijdens de vakantie niet veel trek. Ik moet er op dit moment ook niet aan denken om vroeg in de avond te eten. Toen rond 20:00 uur onze magen toch aangaven dat er wel wat eten in kon, zijn we gaan eten in het Tulip restaurant bij ons hotel. Hier heb ik een heerlijke Arubaanse maaltijd genoten met kip, rozijnen, tomaat en een kaaslaagje uit de over. Ik hoop dit recept te kunnen vinden in het kookboekje wat ik heb gekocht. Gertjan heeft heerlijk genoten van een ” Nasi goreng”. Heel Arubaans al zeg ik het zelf, Met nog een vruchtensorbet en cheescake na hebben we heerlijk gegeten.

Na een aantal wijntjes/biertjes nog even op het terras gezeten en lekker degelijk om 23 uur in bed. Er staat ons weer een drukke dag te wachten met de binnenlandse vlucht naar Bonaire.

Bijgewerkt op 20 februari 2023

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*