Dag 3

Na een goede nachtrust zonder onweer, zijn we naar het ontbijt gelopen en hebben ons hier vol gegeten. Tijdens het ontbijt checken wij altijd alle internet connecties en plaatsen soms op hyves of facebook een aantal foto’s. Nadat wij uitgegeten waren zijn we met onze nieuwe auto, een Toyota Yaris sedan, de vorige dag geleverd door de huurmaatschappij, op pad gegaan om het eerste deel van het eiland te verkennen.

2011 08 26 15 00 12

We zijn eerst naar het noorden en het midden van Aruba gereden en hebben hier in totaal ongeveer 300 foto’s gemaakt. Het verkennen van dit deel van het eiland was ongeveer gestart om 8:30 en tegen de middag zijn we terug gegaan een naar het hotel.2011 08 26 15 52 50

2011 08 26 16 58 11

Tijdens deze tocht heb ik voor mezelf mijn eerst souvenir gekocht, namelijk een receptenboekje met hierin alle recepten van ons koninkrijk. Echt een boekje voor mij, aldus Gertjan.

2011 08 26 17 42 00 1

Nadat we wederom een lekkere lunch hebben genuttigd bij het hotel leek het ons niet verstandig om de gehele middag aan het strand, in de schaduw, te liggen. We hebben er voor gekozen om af en toe een duik te nemen in het verfrissende water om zo toch te kunnen genieten van het weer. Onze schouders, benen, borst en voeten waren nog steeds erg pijnlijk van de verbranding door de heerlijke Arubaanse zon.

Rond een uur of 19:00 hebben we ons klaargemaakt voor een ritje naar Palm Beach. Aan deze kant van het eiland staan erg hoge hotels en ligt het HardRock cafe. Omdat we al tijdens onze vakanties vaak gegeten hebben bij het HardRock cafe (Barcelona, Parijs en voor Gertjan ook natuurlijk tijdens zijn vaartijd) wouden we graag ook in Aruba hier gaan eten. Onder het genot van een lekkere alcoholische cocktail voor Saskia, en voor Gertjan een alcohol vrije, hebben we de avond ingeluid. Mijn eigen cocktail geserveerd in de martiniglas en Gertjan zijn cocktail in een groot bierglas hebben we gekocht als souvenir.

2011 08 27 02 02 13

Onder het genot van een zelf gekocht biertje, bij de supermarkt zijn we na het eten op de binnentuin van ons hotel gaan zitten voor de nodige internet communicatie en uploaden van onze gemaakte foto’s. Onze kaartjes van het toestel raakte al aardig vol.

Rond een uur of 22:30 hebben we ons bed wederom weer opgezocht en hebben heerlijk geslapen tot een uur of 7 uur.

Bijgewerkt op 20 februari 2023

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*