Dag 14

Na een beetje te hebben uitgeslapen (7:30) zijn we ons klaar gaan maken om richting Sea Aquarium te gaan. Hier hadden we gereserveerd voor het snorkelen met dolfijnen. Bij binnenkomst in het gebouw viel het me wel op dat er een aantal dieren in klein leefomgeving verbleven. Vanwege deze reden twijfelde ik in Nederland al aan deze activiteit.

Bij binnenkomst bij de dolfijnen zag het er al anders uit. De dolfijnen hadden veel meer ruimte en dartelden vrolijk rond. De ervaring om te snorkelen met dolfijnen zal ik nooit vergeten. Gelukkig kan dit ook niet omdat het vast is gelegd op video en foto. De foto’s hebben we samen met ons snorkelmaatje gekocht. Dit is ook een Nederlander en na de uitwisseling van telefoonnummer en email zullen we in Nederland de resterende dingen hiervoor regelen.

2011 09 06 10 19 46 37

 

Dit scheelt weer de helft van het geld. Na de show met een zeeleeuw zijn we weer richting hotel gereden om even om te kleden en weer richting Mambo Beach te rijden.

In de middag zonnebakken op Mambo beach en in de avond er eten en genieten van een openlucht film stond op het programma. Phileine zegt Sorry. Samen in een love seat onder het genot van een drankje genieten van de film.

2011 09 07 02 47 48

Zijn we niet romantisch? Na de film hebben we lekker geluierd in de hotelkamer en vielen spoedig in slaap.

Bijgewerkt op 20 februari 2023

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*