Dag 12

Op tijd eruit om 6:15 kwam onze taxi die ons naar de boot bracht naar Klein Curaçao. Klein Curaçao is een klein onbewoond eiland 25 km uit de kust van Curaçao. Na een bootreis van 2 uur aangekomen op het eiland stond ons een lekker ontbijt te wachten.

2011 09 04 21 42 40

Na het ontbijt konden we gebruik maken van de vele ligbedjes en stranden van het eiland. De resulteerde in een lekkere dag onder een parasol doorbrengen.

Rond een uur of 13:00 stond er een lekkere BBQ te wachten en konden we onder het genot van een heleboel salamanders over de vloer onze maaltijd nuttigen. Of en toe deelden we onze BBQ met een salamander en gooiden we een stukje kip naar ze toe.

2011 09 04 15 36 13

Verder konden we naar hartenlust snorkelen en drinken. Dit alles zorgde voor een zeer geslaagde dag. Na een bootreis van 2 uur terug naar Curaçao werden we met de taxi terug gebracht naar ons hotel.

2011 09 03 17 07 03

Omdat we toch nog niet zo honger hadden hebben we een aantal uren gewacht en zijn we uiteindelijk naar de Burger King gereden. Hier hebben we onder het genot van een lekkere hamburger en cola onze maaltijd gegeten. Moe van onze bootreis en het vroege opstaan zijn we op tijd op bed gegaan.

Bijgewerkt op 20 februari 2023

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*