Mobiel VoIP Project

Jarenlang betalen we veel te veel aan de grote (mobiele) telecomproviders. Het Mobiel VoIP project helpt je om de kosten van je telefoonverkeer omlaag te brengen en in dit artikel maken we daarin de eerste stappen en leggen je uit wat je nodig bent.

De spreekwoordelijke druppel zijn de onlangs aangekondigde nieuwe telefonie abonnementen van de drie grote providers, gestart door KPN en kort daarop gevolgd door Vodafone en T-Mobile. Insteek is minder waar voor je geld, zelfs als je méér gaat betalen! Met name de datalimieten voor mobiel internet hebben hieronder te lijden.

Lees meer

Bijgewerkt op 30 november 2014

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*