Ontvangen offertes

Offerte van Oskomera via 123zonne-energie ontvangen. Helaas kan ik volgens hun maar 6 panelen plaatsen. Veel te weinig. Het blijkt ook op andere sites dat Oskomera totaal niet flexibel is.

Diverse offertes ontvangen, MetDeZon blijft toch de goedkoopste. Sinds vandaag heeft MetdeZon ook de webbox in het assortiment, dit direct laten opnemen in de offerte. Verder kreeg ik vandaag het advies om de kabel vanaf de omvormer naar de meterkast uit te voeren met een 4mm2 kabel, dit zou volgens NEN1010 moeten. Daarnaast een andere tip om losse tegels in de consoles (driehoeken) te leggen zodat ik de extra ballast hoekprofielen voor de onderzijde niet extra hoef te bestellen en de uiteindelijke installatie voldoende tegen wind bestand is.

We wachten de andere offertes nog even af. Sommige bedrijven reageren zeer snel en anderen niet of nauwelijks.

Bijgewerkt op 16 juli 2012

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*