Interesse zonne-energie

Mijn interesse in zonne-energie werd gewekt via de Vereniging Eigen Huis (VEH). Zij boden via de actie 123zonneenergie de mogelijkheid om in te schrijven op hun inkoopactie. Zelf wist ik vrij weinig van zonne-energie. Het leek het praktisch en veilig om op deze manier mee te doen en meer informatie in te winnen.

Eind april kreeg ik de eerste mail met daarin al wat meer informatie en een prijsopgave. Ik kon 100 euro overmaken en dan zou ik vervolgens een offerte op maat ontvangen en mee doen met de huidige inkoopactie.

Begin mei ben ik mij ook verder gaan verdiepen in de producten die 123zonneenergie aanbood en de producten die andere aanbieders aanboden. Ik heb bij veel bedrijven offertes aan gevraagd en ben zelf gaan kijken naar de afmetingen van mijn dak en wat de mogelijkheden waren.

Bijgewerkt op 13 juli 2012

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*