Meterkast

Inmiddels is de meterkast van Huize Oldenburger aardig gevuld met apparatuur. Tijd om daar ook maar eens foto’s van de plaatsen op dit blog.

Links boven, met de rode lampjes hangt de Flukso, daaronder de Nodo, vervolgens de met het vierkante blauwe lampje de Siemens A580 IP. Tussen de zaklamp en de hoofdschakelaar zit een dummy glasvezelmodem. Onder de zaklamp zit de ontvanger van de E-thermostaat.

In onderstaande afbeelding nog een close-up van de Nodo is zijn zwarte behuizing en de witte DHT-22 sensor. Aan de linkerkant van de Nodo een kroonsteen, die verbonden is met een UTP kabel naar zolder.

Aan de rechterzijde zit bovenin eerst de UPS, dan de DS710+, vervolgens de DX213 en als laatste onderin de witte modem van KPN. In onderstaande afbeelding is het nog eens beter te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*