Vrienden van Amstel Live! 2018

De 20e editie van De Vrienden van Amstel LIVE! met de indrukwekkende line-up: André Hazes, Lil’ Kleine, Paul de Leeuw, Rondé, Kraantje Pappie, Nick & Simon, Kensington, BLØF, Nielson, 3JS, DI-RECT, Mr. Probz, Xander de Buisonjé, Guus Meeuwis, Broederliefde, Diggy Dex, VanVelzen, Brainpower, Gers Pardoel, Typhoon, Jacqueline Govaert, Jeroen van Koningsbrugge, Rowwen Hèze en Marco Borsato. DJ Armin van Buuren verraste de bezoekers door de show te openen met ‘This Is What It Feels Like’.

De meest complete setlist van de 20e editie van Vrienden van Amstel Live! Inclusief het inspelen, voorprogramma, gasten en het eind set van Armin van Buuren.

De veertien shows werden gehouden van 18 tot en met 22 januari, 24 tot en met 29 januari en 31 januari tot en met 2 februari 2018. Daarmee kwam het aantal shows tijdens de jubileumeditie op een recordaantal van 14!

Armin van Buuren, Guus Meeuwis Mr. Probz en Kensington: https://www.facebook.com/vriendenvanamstel/videos/1807372915964289/

eind set van Armin van Buuren: https://www.facebook.com/vriendenvanamstel/videos/1807465135955067/

Bijgewerkt op 2 februari 2018

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*