LEGO “Gold Mine” sets

Op de 4202 set na, heb ik alle sets van het LEGO “Mining” sub-thema in mijn bezit. Tijd om eens een foto reportage ervan te maken. Als eerste zien we de mijn zelf. De 4204 set bestaat uit de mijn, met kraan, transportband, treintje en een vrachtwagen.

Om de mijn gereed te maken om te exploiteren moeten er eerst werktuigen worden gebracht. De vrachtwagen van de 4204 set brengt de rails voor de trein. De vrachtwagen met dieplader van set 4203 brengt de graafmachine met boorkop. De vrachtwagen en heftruck van de “Recycling truck” 4206 set komen ook helpen. Op de achtergrond is de bosbrandweer van de 4208 set nog een boom aan het blussen.

IMG 7658

De grote boormachine van de grote mijn set wordt ook naar de mijn gebracht door de dieplader. Er is ook plaats op de dieplader voor de 30151 “Mining Dozer” en de 30152 “Mining Quad”.

IMG 7666

De “Loader and Tipper” uit set 4201 werken prima samen om het puin te ruimen.

IMG 7693

Om de wanden van de mijn te verstevigen komt de “Cement Mixer” van de 60018 set beton brengen, terwijl de e graafmachine met boorkop nog aan het boren is.

IMG 7689

Het grove gesteente wordt afgevoerd door ge vrachtauto en de “Tipper”.

IMG 7695

De leidinggevend van de mijn bezit over zijn eigen jeep, de 4200 die we links op de afbeelding zien. Het treintje is ook weer terug uit de mijn en de grote boormachine is bezig zich een weg te banen door het gesteente.

IMG 7692

Bijgewerkt op 20 februari 2023

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*