LEGO Politie sets

De afgelopen jaren heeft LEGO weer heel veel politie sets naar de winkel gebracht. Nieuw is het “Forest Police” sub-thema. Het thema begint met een politie bureau voor de bospolitie. In de set 4440 zit een bureau, helikopter en politie jeep. Buiten het stedelijke gebied heb je ook een mobiele commando post nodig. De Unimog is daarnaast voorzien van een aanhanger met boot, welke in set 4205 zitten.

Binnen het bospolitie thema is met set 4441 ook een honden politie bus toegevoegd. Deze is leuk te combineren met de andere politie honden sets, zoals de 7285.

De politie sets van 2013 hebben een donkere kleur blauw, die we al eerder zagen bij de geld transport auto van de 3661 “Bank & Money Transfer” set uit 2011. Vooral de Hummer achtige jeep van set 60007 “High Speed Chase” spreekt tot de verbeelding. Daarnaast is er nog de quad van de 60006 set.

Een grote set is 4439, de transport helikopter, die erg op een Chinook doet lijken. De helikopter bied plaats aan een quad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*