LEGO

2009 11 28 15 59 49

Klik op de afbeelding om alle foto`s van mijn LEGO stad te kunnen zien.

Verzamelen en bouwen

AFOL’s verzamelen LEGO, de een vooral treinen, de ander Star Wars en weer een andere maakt zijn eigen ontwerpen. Er worden gebouwen nagebouwd, men past bestaande sets aan of men houd het bij het bestaande LEGO ontwerp. Iedere AFOL beleeft plezier aan zijn LEGO en de meesten delen dat graag met anderen. Een bekende site hiervoor is: Brickshelf, waar je foto`s kunt plaatsen. Mijn stad kun je zien door op de link te klikken. Zelf probeer ik een stad te bouwen met zoveel mogelijk LEGO uit de jaren 80 en 90. Via websites en forums worden speciale dagen georganiseerd waarop bijvoorbeeld aan grootschalige projecten wordt gewerkt.

Lees meer..

Bijgewerkt op 15 september 2013

Heeft dit artikel je geholpen?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*